ZSELÉKAPSZULA GYÁRTÁSÁHOZ MEGFELELŐ ÜZEMTÉR KIALAKTÍTÁSA ÉS SZÜKSÉGES GÉPBESZERZÉS

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0039

 

PROJEKT LEÍRÁS

PROJEKT ADATOK

GALÉRIA

KAPCSOLAT

 

 

PROJEKT LEÍRÁS

 

         A Vízép Holding Kft. szegedi telephelyén, a „ZSELÉKAPSZULA GYÁRTÁSÁHOZ MEGFELELŐ ÜZEMTÉR KIALAKÍTÁSA ÉS SZÜKSÉGES GÉPBESZERZÉS” című pályázat keretében megkezdődött, a zselékapszula gyártásához megfelelő üzemtér kialakítása és a szükséges gépbeszerzés. A Dél-Alföldi Operatív Program keretében elnyert támogatás összege összesen 59,65 millió forint.

A Vízép Holding Kft. homogenizált diétás ételgyártását, azon belül intenzív izomkifejlesztéshez szükséges élelmiszer, étrendkiegészítő gyártását tervezi zselékapszula csomagolásban. A tevékenység beindításához megfelelő kialakítású üzemtér és termelő eszközök beszerzése valósul meg.

A projekt Szegeden, a Szövetkezeti úton található ingatlanban valósul meg. A projekt eredményeként, a 607,53 m2 alapterület kerül a gyártáshoz megfelelően átalakításra, amely létrehozott üzemcsarnok minden követelménynek, és a pályázó igényeinek is megfelel majd. A kialakításra kerülő épületben egy úgynevezett soft capsule machine gyártóeszköz kerül elhelyezésre.

A projekt eredményeként a vállalkozásnál dolgozó munkavállalók létszámának megtartása mellett, további 4 munkahely megteremtése válik lehetővé. A projekt megvalósítását követően a vállalkozás hosszú távú célja, kutatás-fejlesztési tevékenység megkezdése, amelynek alapját képezi a jelen fejlesztés is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

ZSELÉKAPSZULA GYÁRTÁSÁHOZ MEGFELELŐ ÜZEMTÉR KIALAKTÍTÁSA ÉS SZÜKSÉGES GÉPBESZERZÉS - DAOP-1.1.1/DE-13-2014-0039